Healing

Chineng healing

Chineng Qigong is van zichzelf in feite een vorm van healing. Alle bewegingen, oefeningen, meditaties en focus is gericht op het stimuleren van de vitaliteit, het opheffen van blokkades, het genezen van ziekten, het zolang mogelijk soepel houden van lichaam en geest etc
Toch kan er buiten deze vorm om nòg meer gefocust worden op pure healing. De vorm blijft dan steeds meer achterwege, en de intentie, de aandacht, het totaal aanwezig zijn in het nu, in het grote allesomvattende veld van liefde, van onbeperkte mogelijkheden, van chi, schept de mogelijkheid om de helende werking van deze energie, van de chi, in alle cellen, en in alle ruimte daartussen, toe te laten.

individueel

We komen dan op het gebied van Chineng Healing, ontwikkeld door Arianne de Zwart, docent op het Chineng Instituut in alle levels, en specialist in het verfijnen en versterken van de helende werking van chi, buiten de vorm om (www.chinenghealing.nl)
De laatste tijd ben ik Arianne steeds meer gaan volgen, en haar invloed zal ongetwijfeld doorsijpelen in mijn manier van lesgeven. Naast het lesgeven is het mogelijk om individueel healing te ontvangen. Ik maak daarbij gebruik van de mogelijkheden binnen de Chineng Healing als wel de werkwijze vanuit de Alchemic Healing.
Individuele consulten kunnen naar behoefte gepland worden in mijn healingkamer aan huis, in een behandelkamer in het Cordium, op locatie bij degene die dat wil thuis (draagbare behandeltafel), of buiten in de natuur.

Alchemic healing

Alchemic healing is een vorm van healing ontwikkeld door Tareth. Tareth is een zeer gerenommeerd healer woonachtig in Glastonbury, Engeland. Hij reist veel over de wereld om zijn krachtige vorm van healing overal door te geven. Hij is diverse keren in Nederland geweest, en komt nu nog 2-3 x per jaar voor workshops in België. Alchemic Healing werkt met symbolen, met klanken en met kristallen. Vooral ook met de energie van het hart, en altijd verbonden met de Aarde en de Bron. In 2009 ben ik ingewijd en gecertificeerd in deze vorm van healing. Voor wie meer wil weten over Alchemic Healing kijk op: www.tareth.be en op www.tareth.co.uk